Merken bij sidney tweewielers.

20201016_bsp-fietsen_joniisraeli-137-809

Onze merken.

In onze winkel vindt u kwalitatief hoogwaardige fietsen voor iedereen.

Wij zijn dealer van Multicycle, Victoria en BSP.

Deze merken hebben wij zorgvuldig uitgezocht en staan daarom ook 100% achter de kwaliteit wat deze merken leveren. Samen vormen zij een breed assortiment aan keuzemogelijkheden, van e-bikes, toerfietsen, stadsfietsen, en moederfietsen.

Van deze merken hebben we ook altijd een mooi aantal fietsen in onze showroom staan, zodat u de fiets in het echt kan zien en er ook even op kan rijden.

Mocht u een model gezien hebben die wij niet in de showroom hebben staan, kunnen wij hem altijd voor u bestellen.

multicycle%2520logo_edited_edited.png

Multicycle.

Kijk bijvoorbeeld naar de prachtige

Nederlandse Multicycle fietsen met hun exclusieve

uitstraling en prachtig weggewerkte lasnaden.

Hun specialiteit is het maken van e-bikes die van topkwaliteit zijn.

Hiernaast ziet u bijvoorbeeld de Legacy-Emb een 2021 model van Multicycle, deze fiets is uitgerust met een 500Wh accu die geïntegreerd is in het frame, en dat in combinatie met de efficiënte Shimano steps e6100 midden motor, bent u gegarandeerd voor een enorme actieradius.

Deze fiets is ook nog eens uitgerust met het automatische versnelling systeem van Shimano di2 die er voor zorgt dat de fiets enorm nauwkeurig schakelt. En met de carbon belt drive heeft u ook tot wel 4x minder onderhoud nodig als een normale ketting.

5 jaar Garantie op uw Multicycle accu.

Victoria.

Victoria is een erg populair fiets merk uit Duitsland met een groot assortiment in E-bikes en normale fietsen.

Het assortiment is onderverdeeld in een aantal categorieën zoals: de sportieve advanture en trekking fietsen tot de comfortabele urban en touring categorie.

In die categorieën hebben ze Zowel E-bikes en normale fietsen.

logo victoria.png

BSP.

BSP is een merk uit Utrecht die zich volledig richt op het maken van stevige fietsen voor jong en oud, de fietsen worden zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat , Deze fiets is dan ook perfect om iedere dag naar werk of school te rijden door weer en wind en dat ook nog comfortabel met bijvoorbeeld de metropolis dat is hun stevige transport fiets met een voordrager die wel 15kg kan hebben, de metropolis is ook uitgerust met een stuur blokkade en een dubbele standaard zodat de fiets altijd stevig blijft staan. Alle fietsen zijn ook voorzien van een naafdynamo zodat de koplamp altijd werkt. Maar ze maken niet alleen transportfietsen ze hebben ook de wel bekende moederfietsen met een bredere instap en een stevige bagagedrager zodat u voor en achter kinderzitjes kan monteren zonder dat ze in de weg zitten bij het fietsen.

bsp logo.png

Superior.

Superior heeft een breed scala aan modellen. De collectie van Superior is met ca. 300 modellen omvangrijk te noemen en bestaat uit mountainbikes, e-MTB’s, racefietsen, urban bikes, kinderfietsen en de speciale lijn MODO dames MTB’s. In de uitgebreide collectie van Superior zit er voor vrijwel iedereen een fiets bij die aansluit bij uw wensen.

image-2018-11-26-2.jpg